Един човек е загинал след стрелба в албанската телевизия Топ Ченъл.

...
Един човек е загинал след стрелба в албанската телевизия Топ Ченъл.
Коментари Харесай

Един загина след стрелба в албанска телевизия

Един човек е умрял след пукотевица в албанската телевизия  " Топ Ченъл ". Действието се е разиграло към 01:00 часа през нощта.

Полицията е разкрила наоколо опожарен автомобил, за който се допуска, че е на причинителите. Според информацията табелите на автомобила са крадени. На място има полиция, продължава и работата на следователите по изясняване на събитията, оповестяват албанските медии.

" В резулат на стрелбата охранител, 60-годишен жител с букви П. К., загуби живота си ", съобщи местната полиция, представена от " Балкан Инсайт ".

Премиерът на Албания Еди Рама изрази съболезнованията си на фамилията на починалия и съобщи, че незаконната експанзия против " Топ Ченъл "  изисква явен отговор от страна на правоохранителните органи.

" Бяхме шокирани, когато разбрахме, че е имало нахлуване с огнестрелно оръжие в пространствата на Top Channel в Албания, където е погубен охранител на обекта. Изразяваме нашите съболезнования на фамилията и призоваваме албанските управляващи да проведат самостоятелни и професионални следствия ", написа Европейският център за независимост на печата и медиите.
Още по темата
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР